DOSEN

Siti Daulah Khoiriati, MA.

daulahk@ugm.ac.id

Expertise

Japanese Studies

International Political Economy

Asian Studies

Transnational Relations

Education Background

Dra. in International Relations (Universitas Gadjah Mada, 1987)

Master of Arts in International Relations (International University of Japan, 1991)

Ph.D Candidate (Aichi Kenritsu Daigaku)

Teaching & Academic Activities

PROGRAM COURSES
Undergraduate Program Transnasionalisme dalam Politik Dunia

Politik Investasi dan Perusahaan Multinasional

International Undergraduate Program Politics of Investment and Multinational Corporations

Japanese Politics, Society, and Culture

Graduate Program Ekonomi Politik Global

Publication

RESEARCH

Free Trade Agreements in Asia-Pacific in the Era Globalization: The Case of Japan’s FTA in Southeast Asia Countries (2017)

Penulisan Policy Brief “Strategi Pengembangan Kelembagaan Kepariwisataan Berorientasi pada Halal Tourism: Studi di Destinasi Pariwisata Nasional Lombok- Gili Tramena” (2017)

Tourism Governance in ASEAN: Promoting Regional Integration through Halal Tourism (2017)

The Indonesian Strategy In Developing Halal Tourism In Lombok: A Global Value Chain Perspective pada kegiatan International Halal Management Conference di Seoul, 17-18 Agustus 2017 (2017)

Penulisan Artikel “Understanding the Formation of ASEAN Economic Community from the Perspective of Constructivism” (2017)

JOURNAL

Institutional Conformance of Halal Certification Organisation in Halal Tourism Industry: The Cases of Indonesia and Thailand. [2018].
(1) Dr. Suharko, S.Sos., M.Si. (2) Dra. Siti Daulah Khoiriati, M.A. (3) I Made Krisnajaya, SIP, M.Pol.Admin.

PROSIDING

Debating Halal Tourism between Values and Branding: A Case Study of Lombok Indonesia. [2018].
(1) Dra. Siti Daulah Khoiriati, M.A. (2) Dr. Suharko, S.Sos., M.Si. (3) I Made Krisnajaya, SIP, M.Pol.Admin.

Tourism Governance in ASEAN: Promoting Regional Integration Through Halal Tourism. [2017].
(1) Dra. Siti Daulah Khoiriati, M.A. (2) I Made Krisnajaya, SIP, M.Pol.Admin. (3) Dr. Suharko, S.Sos., M.Si.

COMMUNITY SERVICE

Peace Camp Pencegahan dan Penanganan Kekerasan Berbasis Gender di Kampus untuk mahasiswa-mahasiswa di beberapa Universitas DIY. (2018)

Penyuluhan Bank Sampah di Dusun Ngabean, Desa Triharjo, Pandak, Bantul. (2018)

Internasionalisasi Gunung Kidul. (2017)