STAF PENGAJAR

Siti Daulah Khoiriati, MA.

daulahk@ugm.ac.id

Kategori Kajian

• ASPAC : East Asia, Southeast Asia, and Pacific
  • Political Economy and Development

Education Background

Dra. dalam Ilmu Hubungan Internasional (Universitas Gadjah Mada)

Master of Arts in International Relations (International University of Japan)

PhD Candidate (Aichi Kenritsu Daigaku).

Teaching & Academic Activities

PROGRAM COURSES
Undergraduate Program
  1. Jepang dan Tata Ekonomi Internasional
  2.  Teori-Teori Hubungan Internasional
  3. Politik Luar Negeri Jepang
  4. Studi Kawasan ASPAC
  5. Transnasionalisme dalam Politik Dunia

International Undergraduate Program
  1. Theories of International Relations (Basic)
  2. Area Studies: ASPAC
  3. Transnationalism In World Politics
  4. Politics Of Investment And Mnc’s
Graduate Program

Publication

RESEARCH

Free Trade Agreements in Asia-Pacific in the Era Globalization: The Case of Japan’s FTA in Southeast Asia Countries (2017)

Penulisan Policy Brief “Strategi Pengembangan Kelembagaan Kepariwisataan Berorientasi pada Halal Tourism: Studi di Destinasi Pariwisata Nasional Lombok- Gili Tramena” (2017)

Tourism Governance in ASEAN: Promoting Regional Integration through Halal Tourism (2017)

The Indonesian Strategy In Developing Halal Tourism In Lombok: A Global Value Chain Perspective pada kegiatan International Halal Management Conference di Seoul, 17-18 Agustus 2017 (2017)

Penulisan Artikel “Understanding the Formation of ASEAN Economic Community from the Perspective of Constructivism” (2017)

JOURNAL

Institutional Conformance of Halal Certification Organisation in Halal Tourism Industry: The Cases of Indonesia and Thailand. [2018].
(1) Dr. Suharko, S.Sos., M.Si. (2) Dra. Siti Daulah Khoiriati, M.A. (3) I Made Krisnajaya, SIP, M.Pol.Admin.

PROSIDING

Debating Halal Tourism between Values and Branding: A Case Study of Lombok Indonesia. [2018].
(1) Dra. Siti Daulah Khoiriati, M.A. (2) Dr. Suharko, S.Sos., M.Si. (3) I Made Krisnajaya, SIP, M.Pol.Admin.

Tourism Governance in ASEAN: Promoting Regional Integration Through Halal Tourism. [2017].
(1) Dra. Siti Daulah Khoiriati, M.A. (2) I Made Krisnajaya, SIP, M.Pol.Admin. (3) Dr. Suharko, S.Sos., M.Si.

COMMUNITY SERVICE

Peace Camp Pencegahan dan Penanganan Kekerasan Berbasis Gender di Kampus untuk mahasiswa-mahasiswa di beberapa Universitas DIY. (2018)

Penyuluhan Bank Sampah di Dusun Ngabean, Desa Triharjo, Pandak, Bantul. (2018)

Internasionalisasi Gunung Kidul. (2017)